jasiek22 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Witam mam pytanie czy murano ma problrmy z ciśnieniem oleju czytałem o tym w internecie i chcialbym sie upewnić czy był to tylko jednostkowy przypadek czy jakaś wada fabryczna w silniku ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek22 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 No to troche mnie uspokoiłeś bo ja mam wlasnie ten sam problem w mojej navarze i dlatego też ją sprzedaje i zamieniam na cos bardziej udanego . Nie chciałbym znowu wejść w ten sam kanał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilro Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Potwierdzam, że silnik VQ35DE Murano to jeden z lepszych silników benzynowych. Co do silników diesla w Murano Z51 to jest sporo uwag na forum, nie koniecznie pozytywnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek22 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Ja akurat zastanawiam się nad Murano z50 więc tam do wyboru jest tylko silnik benzynowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek22 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Może w tym wypadku cena świadczy o trwałości silników. Diesel szybciej sie rozsypie i Nissan zarobi na naprawie tego silnika w serwisie a w bnzynie musi zarobić na aucie bo silnik się nie psuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.