sebek0904 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Witam!!! Jak napisałem w temacie w mojej Primerce P11 "97 r.wycieka płyn chłodniczy... miałem autko na kanale i wyciek widać tylko na misie olejowej nigdzie indziej... podejrzewam że to z pompy wodnej... Czy ta pompa znajduje się nad miską?? i czy ona jest napędzana paskiem?? Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lancer901 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 jest napedzana paskiem, na 7 srub, nad miska http://www.motoneo.pl/img/154/mid/n-128.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Napisał byś chociaż o jaki silnik chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek0904 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 2.0 + LPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Jezeli to leci plyn z pompy to pod spodem pompy na korpusie jest otwor technologiczny. Zobacz czy tam nie ma plynu. jak jest to pompa do wymiany. Zobacz rowniez czy wokol korpusu jak przylega do silnika nie ma zaciekow. Jesli sa to trzeba sciagnac i dac silikon . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.