Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N15] mocowanie obejmy przegubu stabilizatora

Gość Tomasz Łącki

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Tomasz Łącki

Witam,

Potrzebuję pomocy w kwestii mocowania obejmy przegubu elastycznego drążka stabilizatora. Dokładnie chodzi mi o śruby, które mocują obejmę do ramy szczątkowej.

Czy ktoś z szanownych forumowiczów mógłby mi powiedzieć jakie to są śruby? U mnie był kiedyś stabilizator , są otwory gwintowane na śruby w ramie szczątkowej i otwory na drążki w wahaczach. Chciałbym przywrócić Almerę do stanu pierwotnego i do szczęścia brakuje mi tych śrub.

Dokładnie chodzi o te maleństwa:

rubyal.jpg

Jak będę wiedział jakiś śrub szukać odwdzięczę się szczegółową foto-relacją z montażu stabilizatora i całego osprzętu :)

Pozdrawiam

Witaj!!! z jakiego roku jest twoja almerka, bo ja mam z 97r 1.4 benzyna i tez nie mam zadnego lacznika stabilizatora i wlasnie zastanawiam sie nad montazem, tylko pytanie jest jedno czy z tego roku almy mialy jakies lacznik?.Napisz czy montowales ten lacznik stabilizatora i jaki jest efekt jazdy

Gość Tomasz Łącki

Końcówka 1997 1.4 87km. Owszem miały. Moja miała ale już nie ma. Czekam na jakiekolwiek info o śrubach mocujących łącznik do ramy szczątkowej i w sumie tylko na to bo reszta jest i czeka.

to jezeli bedziesz wiedzial jakie te sruby sa daj znac co i jak to i Ja bede myslal nad tym stabilizatorem

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...