Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Co potrzebne do zmiany kluczyka z immobilizerem

Gość Fujimoree

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Fujimoree

Witam

Zakupiłem sobie Primerkę p-11 po lifcie i nie ma w niej pilota do centralnego zamka a chciałbym mieć.

Ja ma silnik 1.8b a kumpel ma angola 2.0b da radę przełożyć samą stacyjkę z kluczykiem i zaprogramować pilota tak by autko odpalało czy jest tam więcej do przełożenia np. komp ?

immo jest zgrane z kompem na stałe... więc odpowiedź nasuwa się sama. Nie powiem Ci dokładnie, ale chyba jest możliwość zaprogramowania komputera pod nowa stacyjke, tylko jeszcze jest i sterowanie centralnym itd. sama stacyjka nie załatwia sprawy, pilot steruje cała centralka swiatlem w srodku itd. a jeśli nie masz pilota to i sterowania do wszystkiego. Najprościej kup za 70zl zestaw sterowania centralnego zamka piloty i sterownik uniwersalny wepnij w sterowanie w drzwiach kierowcy i po problemie.

Biorąc pod uwag że mogę mięć ten zestaw za tzw. fany many to chciałem sobie przełożyć.

U mnie jest jest na pewno sterowanie z pilota tylko poprzednik zgubił klucze i dokumenty i został mi tylko dorabiany.

Czyli jak bym chciał zmienić to w skład zestawu wchodzi stacyjka+kluczyk+komp na moje nieszczęście ja mam 1.8 a tam jest 2.0 to pewnie nie podejdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...