Gość Fujimoree Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Witam Zakupiłem sobie Primerkę p-11 po lifcie i nie ma w niej pilota do centralnego zamka a chciałbym mieć. Ja ma silnik 1.8b a kumpel ma angola 2.0b da radę przełożyć samą stacyjkę z kluczykiem i zaprogramować pilota tak by autko odpalało czy jest tam więcej do przełożenia np. komp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BartekHS Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 immo jest zgrane z kompem na stałe... więc odpowiedź nasuwa się sama. Nie powiem Ci dokładnie, ale chyba jest możliwość zaprogramowania komputera pod nowa stacyjke, tylko jeszcze jest i sterowanie centralnym itd. sama stacyjka nie załatwia sprawy, pilot steruje cała centralka swiatlem w srodku itd. a jeśli nie masz pilota to i sterowania do wszystkiego. Najprościej kup za 70zl zestaw sterowania centralnego zamka piloty i sterownik uniwersalny wepnij w sterowanie w drzwiach kierowcy i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fujimoree Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Biorąc pod uwag że mogę mięć ten zestaw za tzw. fany many to chciałem sobie przełożyć. U mnie jest jest na pewno sterowanie z pilota tylko poprzednik zgubił klucze i dokumenty i został mi tylko dorabiany. Czyli jak bym chciał zmienić to w skład zestawu wchodzi stacyjka+kluczyk+komp na moje nieszczęście ja mam 1.8 a tam jest 2.0 to pewnie nie podejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BartekHS Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 jutro dokładnie sprawdzę jak tam jest czy komp sterujący silnikiem czy ma wyjście do immo osobnego sterowania, bo sam nawet nie wiem;) napisz na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.