Dck Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Witam. Stałem sie posiadaczem Primery P11 97r, 2.0 16V z instalacja gazową Mam pytanie ,otóż podczas lekkiego dostkniecia pedału sprzęgła jak i lewarka zmiany biegów wyczuwalne są drgania . Po wciśnieciu pedału sprzęgła pozostaja już tylko drgania na lewarku ale wydaje mi się że po ruszeniu znikaja. Czy to oznacza że są do wymiany poduszki skrzyni biegów? czy może coś innego? Jakie koszty częsci wymiany itd. Wczesniej jezdziłem małolitrazowymi pierdzidełkami w których drgania nie były tak odczuwalne. Bardzo dziekuje za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymin Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Sprawdź przednią poduszkę, tę przy chłodnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dck Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Poduszka sprawdzona u mechanika podobno ok ,trudno chyba muszę z tym żyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BartekHS Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 ja wymieniłem sprzęgło kpl poduszki mam sprawne i jest to samo jak sie rusza z jedynki tylko u mnie czuć pedał nie wajche, nie przejmować się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.