Gość Lukas1555 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Witam, Mam zamiar kupić Nissana Pathfinder 2.5 diesel rocznik 2008. W internecie wyczytałem, że z tyłu wystepuje zawieszenie wielowahaczowe. Chciałbym się dowiedziec ile jest tych tylnych wahaczy, jak często trzeba je wymieniać i jaki jest tego koszt ? Teraz jeżdżę audi B6, gdzie wszedzie sa wielowahacze i przyznam sie, ze jest to najslabszy element tego samochodu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zawieszenie tył dwa wachacze zupełnie co innego niż w audi bez obaw nie jest takie awaryjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukas1555 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Dziękuje za szybką odpowiedź. Musze przyznać, że mi ulżyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.