jaropm Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Witam. Mam taki problem, nie włącza mi się światło cofania oraz kamera, jeszcze kilka razy się załączało podczas cofania i wyłączało, aż padło całkowicie. Sprawdzałem bezpieczniki i są ok, wynika, że problem tkwi w włączniku świateł cofania, czy ktoś z grupowiczów orientuje się gdzie dokładnie się on znajduje, bo sam chciałbym go wymienić. Zapomniałem podać dane auta, silnik 2.2 l diesel, rocznik 2002, combi, 126 KM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 patrzyłeś przy skrzyni?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaropm Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Patrzyłem, ale nie wiem, może coś przeoczyłem, dlatego chcę wiedzieć gdzie tego szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.