Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K12] Przycisk w tylnej klapie otwiera całe auto.

Gość nissanek1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mój problem jest taki że nie mogę sobie poradzić z małym przyciskiem w tylnej klapie, który po zamknięciu auta pilotem otwiera bez problemu całe auto. Czy jest jakiś sposób żeby temu zaradzić? Jak na razie każdy może sobie otworzyć moje auto.. Jedyna opcja kiedy przycisk ten jest nieaktywny to zamknięcie auta siedząc wewnątrz, przyciskiem LOCK między fotelami. Za wszelką pomoc z góry dziękuję.

Witam

Mój problem jest taki że nie mogę sobie poradzić z małym przyciskiem w tylnej klapie, który po zamknięciu auta pilotem otwiera bez problemu całe auto. Czy jest jakiś sposób żeby temu zaradzić? Jak na razie każdy może sobie otworzyć moje auto.. Jedyna opcja kiedy przycisk ten jest nieaktywny to zamknięcie auta siedząc wewnątrz, przyciskiem LOCK między fotelami. Za wszelką pomoc z góry dziękuję.

Jeśli mówimy o przycisku systemu INTELIGENT KEY,ten przycisk ma otwierać auto,pod warunkiem że kluczyk (pilot)jest w pobliżu auta!!! Zrób test.ZAMKNIJ PRZYCISKIEM LUB PILOTEM auto i odłóż pilota tak ze 2 metry.Czy wtedy też można auto otworzyć?Jeśli tak to rzeczywiście jest problem ze switchem.Sprawdź i napisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...