wlodi84 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Witam Może banalne pytanie zadam do kolegów ale nie mogę sobie poradzić z demontażem kostek w orginalnym radiu. A niechce się z tym szarpać na siłę żeby czegoś nie uszkodzić i wpakować w dodatkowe koszta. Moje pytanie polega na tym jak odpiąć kostki z orgnialnego radia na kasetę??? Bo już mnie paznokcie bolą od szarpania się z tym. Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wytryh Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 siema, podważ płaskim śrubokrętem w tym miejscu gdzie trzeba wcisnąć zapadkę i pociągnij:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodi84 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 ok dzięki zdemontowane ale lekko nie chciało wyjść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.