Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

kto podpowie jakie felgi

Misiekkrakow
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chce kupic jakies ladne aluski niedrogie tak do 800 max 1000zl ktos moze podpowie jakie byle by 15 bo opony juz takie zakupilem i niewiem czy czarne czy srebrne jak to widzicie? moze macie jakies ładne u siebie to poprosze fotke

Jeżeli jesteś nadal zainteresowany to mam komplet oryginalnych 15 z Nissana. Niestety nad kołami trzeba popracować ponieważ dwie z nich są przerysowane, a pozostałe dwie nosiły ślady użytkowania. wszystkie felgi są wstępnie oczyszczone i przygotowane do pryśnięcia lakierem. Te dwie przerysowane trzeba byłoby jakoś zaszpachlować, albo w jakiś inny sposób uzupełnić ubytki. Cena jest do negocjacji, a fotki mogę zrobić i podesłać jak jesteś zainteresowany. Felgi mają tak jak i zakupione autko niewielki przebieg i są proste.

fotki postaram się podesłac do końca tygodnia (felgi mam u brata w garażu).

miałem zamiar je wystawić na alledrogo za około 400 zł z oponami :)

fotki postaram się podesłac do końca tygodnia (felgi mam u brata w garażu).

miałem zamiar je wystawić na alledrogo za około 400 zł z oponami :)

spoko oto e-mail noan@poczta,onetpl

• 2 tygodnie później...

Misiek dostałes fotki ??

tak dostalem dzieki ale juz kupiłem felgi ale niestety nie pasuja i narazie musze je sprzedac bo kasy brak na inne :(

To nie idzie zwrócić??? Czy ten kto sprzedawał, to nie wiedział do czego są, czy Ty nie wiedziałeś jakie konkretnie kupić? Troche szkoda kaski za te błędy.

wiesz co to bylo na gieldzie na rybitwach koles mial jakies pierdoly i miedzy innymi tylko te kola rozstaw sie zgadzal wiec wziolem a pod domem sie okazalo ze zacisk nie pusci :( wiec nawet nie byla to wina goscia tylko moja brak wiedzy