Gość Janekzet Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 W jaki sposób nagrać płytę DVD - to jest ponad 7GB. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) bawiłem sie trochę w nagrywanie. W sumie mam 6 płyt ale żadnej z polską . Nagraj na płytę dwuwarstwową Edytowane 14 Marca 2013 przez Carlos217 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Te mapy sa do d*py od obecnych dzieli je cala epoka - takie jest moje zdanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Janekzet Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 voyager1956 - napisz cos więcej. Czy ta opinia dotyczy tych z powyższych linków. Tak przy okazji wymieniałeś łożyska z przodu - nikt nie chce mi podpowiedzieć . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Panowie wszyscy pytają o mapy. Zadam więc wprost pytanie, czy istnieje możliwość uruchomienia w P12 nawigacji, ale tak aby była mapa naszej wspólnej ojczyzny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irja66 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Niestety nie. Jest to system Nissana i niestety nikt tego nie scrackował, trzeba używać map od Nissana. Szkoda! :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 jakoś się już przyzwyczaiłem, więc w sumie żadna strata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Tak można mieć mapę PL w P12 ;0 1) trzeba od Nissana qashqai(lub innego nowszego nissana) wyciągnąć DVD do Navi i zmienić oprogramowanie w P12 na nowe. 2) Kupić radio z GPS i umieścić je w schowku na płyty pod głównym wyświetlaczem(p12 po lifcie) pand to można wykorzystać seryjną antenę GPS . Czy ktoś to robił ? Tak za naszą wschodnią granicą i wszystko funkcjonuje ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genad2109 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 (edytowane) Tak można mieć mapę PL w P12 ;0 Jeśli tak zrobić w samochodzie http://www.primera-club.ru/f/elektronika/55259-zamena-shtatnogo-ekrana-golovnogo/ To mape Polski będzie. Szukając w ciągu dwóch lat, to najlepszy, ale nie dość budżetowy Edytowane 22 Marca 2013 przez genad2109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel71 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Tutaj najnowsze mapy bez Polski z mojego konta: Czy mam rozpakowywać te pliki, czy wystarczy że nagram je na płytę dwuwarstwową? Z góry bardzo dziekuję. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Witam Panowie Pytanko mam jedno tylko ZADZIAŁA??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Może i tak ale czy tam jest POLSKA?? Bo obrazek Unii Europejskiej o niczym nie świadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aachener Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Byloby super jesli rzeczywiscie bylaby tam Polska (jak to pokazuje mapka). Poki jednak ktos nie wyprobuje to sie nie przekonamy. Choc wyglada obiecujaco i jest to chyba najnowsze wydanie 2012/13 wiec moze Nissan sie w koncu postaral. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 z obrazka wynika że jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 załatwiam sobie taką płytkę. Jak odpalę to na pewno napiszę co i jak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foxkrzysiek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ja ściągnąłem z chomika mapy 2012/2013 ale niestety polski nie ma w nich o ile można być pewnym ze to te mapy mogą być starsze ponieważ obrazek plyty pokazuje odrazu bez polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 No Pany mam już płytkę. Uruchomiłem i zdziwienie mnie dopadło.... Mapa jest, tyle że oczywiście bez Polski. Jako komuś potrzebne proszę o PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 No to blada żyć Może i tak ale czy tam jest POLSKA?? Bo obrazek Unii Europejskiej o niczym nie świadczy A nie mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 polska to dzika kraina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yauheni Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 nie wiem po co wam te mapy..... w telefonie chyba lepsze nawi niz kurde w nissanie/.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Bo ...w normalnym kraju jest Król i jest skarb i wojsko - a tutaj sejmiki i szlachta a kraj ginie w potrzebie... (Jan Kazimierz - Potop) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irja66 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Oczywiście są lepsze mapy, sam korzystam z TT, ale jak już ta nawigacja jest to niech przynajmniej do czegoś się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Dokładnie o to chodzi - jak jest niech działa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi