Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

ZAWIESZENIE TYŁ

Gość hiszpan2010

Rekomendowane odpowiedzi

Gość hiszpan2010

WITAM CZY KTOS WYMIENIAŁ MOZE GUMOWE TULEJKI NA POPRZECZNYM WAHACZU ZAWIESZENIA TYLNEGO ??MOZE MOZNA DOSTAC CAŁY TAKI WAHACZ CZY TEZ STABILIZATOR JAK KTO WOLI , GDZIE KUPIC CZESCI ZAMIENNE

A co się dzieje że chcesz wymieniać? Tylne zawieszenie jest praktycznie bezobsługowe i starcza na cały żywot auta, jedynie co mogą się psuć poduszki amorów.

Gość hiszpan2010

amortyzatory i sprezyny mam nowe z tyłu( pękła mi sprężyna) mam wrazenie ze przy wiechaniu w dolek jakis wiekszy tył jakby uciekał troche pomylslalem ze moze to wlasnie gumowo metalowe elementy zawieszenia . moze to tez poprostu to ze tyl almery jest lekki i bez obciazenia tak sie zachowuje.

Tył w N16 skacze jak oszalały..nawet trzy osoby z tyłu i pełny bagażnik nie pomaga... Ponoć ten model tak ma :(

Z tylu z powodu tej skrętnej belki tak jest, ze gdy wjedziemy w dziurę jednym kołem to ono ciągnie za sobą drugie. Przy zawieszeniu wielowahaczowym tego nie ma. np focus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...