Gość DEIM Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Witam! Mam nissana sunny slx z 92roku, w drzwiach kierowcy zepsół mi się panel który odpowiada za sterowanie centralnym zamkiem i wszystkimi szybami. Niestety byłem na trzech szrotach i nic nie znalazłem wszyscy elektrycy rozkładają ręce....Ponieważ jest tam płytka scalona dwustronna przekaźniki nawet widziałem coś w podobie małego procesora(toshiba:) Pomyślałem że może któryś z klubowiczów miałby ten element do sprzedania, mieszkał w łodzi ale chętnie się dogadam jeśli chodzi o cenę i wysyłkę mój nr tel to 888886150 z góry dziękuję. Jeśli tu nikt mi nie pomoże to gdzie? Pozdrawiam p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton88 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 chyba trochę nie ten dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.