Gość brutuz Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Witam Od wczoraj jestem posiadaczem P11 2.0 SLX 16V hatchback 1998r może mi ktoś powiedzieć ile to auto ma naprawdę koni? w dowodzie mam wbite 103KW a z tego co wyczytałem to w tym roczniku nie było takich modeli silników. Chyba że o czymś nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Witam Od wczoraj jestem posiadaczem P11 2.0 SLX 16V hatchback 1998r może mi ktoś powiedzieć ile to auto ma naprawdę koni? w dowodzie mam wbite 103KW a z tego co wyczytałem to w tym roczniku nie było takich modeli silników. Chyba że o czymś nie wiem... Powinno być 131 koni oryginalnie ale trafiają się sprowadzane z Niemiec z ograniczoną mocą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 to wygląda jakby ktoś pomylił z poliftem ,,,, ale sie nie stresuj błędy sie zdarzają powinno być 96 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brutuz Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 wolałbym żeby ktoś sie pomylił i włożył mi 103 kW pod maskę niż w dowód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.