aabb Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Witam, przy ostatnim myciu samochodu po podniesieniu przednich wycieraczek zauważyłem że cały mechanizm tzn. obydwa mocowania ramion wycieraczek można o kilka-kilkanaście mm przesunąć prostopadle do osi, czy ktoś z miłych forumowiczów użytkowników T31 mógłby sprawdzić u siebie czy "ten typ tak ma" czy ewentualnie poluzowały mi się mocowania i trzeba je dokręcic? Nikt nie pomoże ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtgor Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Hm... zapomniałem dzisiaj sprawdzić, może jak w sobotę będę gdzieś jechał, to zerknę o ile nie wywietrzeje mi to z głowy - sam jestem ciekaw jak z tym jest u mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aabb Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Będę dozgonnie wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtgor Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Sprawdziłem dzisiaj u mnie też są luzy tak ma być, cały mechanizm jest na luźnych amortyzatorach gumowych dlatego się rusza, po za tym odkryłem u siebie że wycieraczka od kierowcy ociera o tą plastikowa obudowę i cała farba jest zdarta do aluminium , coraz więcej bublowatych rzeczy odnajduję aż strach zaglądać gdziekolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aabb Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 O dzięki, u mnie też jest zdarta farba do żywego aluminium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bolek T31 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 U mnie dokładnie to samo ten typ chyba tak ma coś sie da z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.