Alv. Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Spotkał ktoś z Was kiedyś ten radiowóz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RysiekD Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Spotkał ktoś z Was kiedyś ten radiowóz? X-a T-31 w barwach policji widziałem ok. 2 lata temu wjeżdżając do Grudziądza. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umberto Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Fiat nie ma SUV-a i to jest przyczyną Ciekawe czym się kierowali kupując X-a do policji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 pathfinder jest bankowo w Radomiu, w Łodzi na navarach są głośniki pomagające prewencji w rozbijaniu tłumów (sic!), więc x-trail też pasuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virilitas Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 w Koninie też kilka Nissanów widziałem bodajże Navary. Jest tu dużo jezior i chłopaki często ganiają w koło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzeźnik. Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 pathfinder w żywcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olojabolo Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Przy wjezdzie do Wegierskiej Gorki (za przystankiem) lubi takie cos stac i suszyc;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademenez Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 U mnie w mieście jest x-trail , pathfinder,oraz freelander. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.