slomka1234 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam wszystkich fachowców w dziedzinie radiowej potrzebuję pomocy szukam zestawu za około 300pln na magnes Witam wszystkich fachowców w dziedzinie radiowej potrzebuję pomocy szukam zestawu za około 300pln na magnes Dzięki wszystkim za zainteresowanie tematem Jak widać frekwencja dopisała Wszystkie Wasze uwagi były bardzo pomocne i w znacznym stopniu ukierunkowały mnie na zakup tego odpowiedniego zestawu Jeszcze raz Dzięki hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Kieopski ten zestaw skoro antena kosztuje 200pln to radio za 100 to taki sobie szmeracz ale grunt, ze coś trzeszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bub Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 W tych granicach na Allegro można znaleźć Alana 109 + Sirio ML 145. Sam korzystam od dawna z takiego zestawu i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 ty nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bub Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 A Ty jakie masz? Słyszałem sporo dobrych opinii zarówno na temat radyjka jak i samej anteny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 P.Kennedy + midland ML 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.