Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[350z] Wymiana żarowek postojowych z przodu

Prezes_Karol

Rekomendowane odpowiedzi

musi być dostęp do żarówki dobry. odkręcasz, wyciągasz, zakładasz i basta. Chociaż u kumpla w 406 coupe jest tak mało miejsca że musiał cały reflektor wyjmować xD Ale tu jak patrze po zdjęciach to jest całkiem sporo miejsca :)

Podnosisz samochód, ściągasz nadkole i masz dostęp, niedawno wymieniałem na ledy, później wrzucę zdjęcia jak to wyszło i co kupiłem

Podnosisz samochód, ściągasz nadkole i masz dostęp, niedawno wymieniałem na ledy, później wrzucę zdjęcia jak to wyszło i co kupiłem

Też zmienilem na ledy. Wyglada teraz duzo lepiej :) Jednak jak podniosłem auto to najpierw odkrecilem kolo. dalo to lepszy dostep, a mialem troche z tym zabawy. te spinki u mnie byly kruche i ciezko bylo je sciagnac. czesc sie polamala wiec kupilem jakies zamienniki po 1 zl. oryginal kosztuje chba cos ok 10 zl, ale musial bym jeszcze jechac na drugi koniec miasta wiec olałem serwis :)

Bez odkręcania kół też spokojnie można się dostać, na zdjęciach porównanie ze zwykłą żarówką (no może nie taka zwykła bo philips blue vision)

firma od której kupowałem nie ma w tej chwili wystawionej aukcji z tymi ledami

mogę polecić też coś takiego http://allegro.pl/bo...2285802664.html do bagażnika ;)

post-16625-0-96101500-1334858432_thumb.jpg

post-16625-0-68038400-1334858438_thumb.jpg

post-16625-0-73395800-1334858448_thumb.jpg

post-16625-0-83504800-1334858454_thumb.jpg

Bez odkręcania kół też spokojnie można się dostać, na zdjęciach porównanie ze zwykłą żarówką (no może nie taka zwykła bo philips blue vision)

Którędy? Bo niedawno wymieniałem żarniki i postoje i musiałem przez nadkole.

Zresztą widzę, że i Tobie jeden ksenon się kończy...

Którędy? Bo niedawno wymieniałem żarniki i postoje i musiałem przez nadkole.

Tak jak pisałem wcześniej przez nadkole ale można się tam dostać bez problemu nie ściągając kół, a tylko podnosząc samochód ;)

Zresztą widzę, że i Tobie jeden ksenon się kończy...

jak Ty to wypatrzyłeś przy zapalonych tylko postojowych??

jak Ty to wypatrzyłeś przy zapalonych tylko postojowych??

A no takie się ma specjalne umiejętności :P

Jakoś na drugiej fotce (IMG_9570a.jpg) mi wyglądało jakby ksen palił... I tak jakoś... :blush:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...