Gość komi-79 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 witam właśnie urwałem połowę wydechu tz. koncowy rurę i katalizator ,w sumie i tak był do wyżucenia bo był pordzewiały. Myślałem o przelotowym z nierdzewki, co byście zaproponowali??jaki tłumik jakie średnice rur itd. nie bardzo sie znam a nie chciałbym jakiejś kichy wadzić,z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer2000 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 ziomus tematów o wydechu to jest od zajeb.... ja mam u siebie średnice 60mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komi-79 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 już się doszukałem temacików dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 na dzień dobry wymień seryjny żeliwniak na rurowca 4-2-1 np z primerki p10 gt lub N-14gti:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.