pavelsti Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Miał może ktoś z Was problem z modułem automatycznego składania lusterek u mnie dziś taki wystąpił, wcześniej się zawieszał ale zamkniecie i otwarcie auta pomagało a dziś nie. Moduł przestał nagle rozkładać i składać lusterka, lusterka też nie reagują na przełączenie przycisku zamknięcia i otwarcia zero nawet nie słychać żeby silniczki pracowały. Po kilku próbach rozłożyłem je ręcznie. Może to nie moduł a co innego szwankuje ? Miał ktoś z Was już coś takiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JjS Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Wypnij moduł i zobacz czy działa. Jeśli zadziała - padł moduł, jeśli nie - coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perinoid Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 U mnie się blokował ale "w drugą stronę", czyli był nadgorliwy. Znaczy się, pomimo ustawienia na "zawsze rozłożone" potrafił czasami sam złożyć lusterka. Ale od jakiegoś czasu jest OK. Możliwe, że jakaś wilgoć. Może u ciebie też to jest powodem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasios Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Nasuwa mi się takie nietypowe pytanie Laika . Mam rozumieć, że jest jakaś pozycja "auto", że po zgaszeniu silnika lusterka składają się same? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelsti Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 tak jest pozycja neutral i lusterka się składają i rozkładają się automatycznie, ale u mnie niestety przełącznik w ogóle nie reaguje. Z moich obserwacji wynika ze ten problem pojawia się w momencie deszczu, więc to może nie być moduł :/ zobaczę jak umyje auto i wystąpi jeszcze raz ten problem to pojade do serwisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasios Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 tak jest pozycja neutral i lusterka się składają i rozkładają się automatycznie, ale u mnie niestety przełącznik w ogóle nie reaguje. Z moich obserwacji wynika ze ten problem pojawia się w momencie deszczu, więc to może nie być moduł :/ zobaczę jak umyje auto i wystąpi jeszcze raz ten problem to pojade do serwisu w takim bądź razie u mnie to też nie działa :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rulid Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Żeby Ci działało musisz mieć założony osobny moduł, fabrycznie nie ma takiej opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QashqajPawla Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Jestem zielony w temacie lusterek morzcie powiedzieć co za moduł jest potrzebny żeby lusterka składały i rozkładały się automatycznie przy zamykaniu i otwieraniu samochodu z pilota orginalnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelsti Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Jestem zielony w temacie lusterek morzcie powiedzieć co za moduł jest potrzebny żeby lusterka składały i rozkładały się automatycznie przy zamykaniu i otwieraniu samochodu z pilota orginalnego na stronce nissana w zakładce QQ akcesoria http://www.nissan.pl...ons/accessories > pozycja 38 po zamontowaniu lusterka składają się przy zamknięciu auta z pilota(przycisku w wersji tekna) a otwierają się przy przekręceniu stacyjki na ON, moduł aktywny jak przełącznik jest na neutral a tak to lusterka na żądanie składają/otwierają się po przełączeniu na przełączniku w odpowiednią pozycje. U mnie problemu zniknęły a serwis powiedział proszę przyjechać jak będzie problem z rozkładaniem i składaniem czyli do kolejnego większego deszczu albo mycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.