Gość Czarny_232 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Witam, jestem tutaj nowy i szukam pomocy, czy wie ktoś jak samodzielnie można wymienić pompę wody w B12/N13 1.3 (benzyna)??? Z góry dzięki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton88 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Żeby to zrobić musisz rozpiąć rozrząd, więc najlepiej go przy okazji wymienić dla świętego spokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czarny_232 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 A po co mam rozpinać rozrząd skoro pompa jest na pasku alternatora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo1976 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Na pasku alternatora masz pompe wspomagania a pompa wody pracuje z rozrządem, jak pisał kolega beton88 wiec musisz ruszyć rozrząd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czarny_232 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 jak na pasku alternatora może chodzić pompa wspomagania jak ja tego wspomagania nie mam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo1976 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Zrób fotkę części którą chcesz wymienić. Sprawdź na stronie intercars pompe wody do swojego silnika i będziesz wiedział wszystko. Tak jak kolega mówię Ci, że pompa wody pracuje na rorządzie a nie na pasku alternatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oconer1 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Pompa wody jest na pasku alternatora ja mam ten sam silnik i nie raz już tam rozkręcałem te paski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo1976 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 sorry nie zauwazylem ze to n13 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.