Corey Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Podobne objawy u mnie - wystarczyła wymiana korka na chłodnicy - już był za stary. Woda bulgotałą i wylatywała zbiorniczkiem wyrównawczym. Płukana chłodnica, sprawdzanie termostatu, wymiana na nowy mimo że stary działał. Pierwszym rozwiązaniem była uszczelka pod głowicą - ale cóż nie dymił, oleju nie przybywało. Sprawdź - może zadziałą u ciebie - korek to koszt ok 30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Golfik Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Siemka. Ja również mam problem. Od jakiegoś czasu zauważyłem że ubywa mi płynu z zbiorniczka. Mam Golfa V 1.9 TDI.90km. Kopci ? Hmm jest na dworze zimno więc myślę że to normalne. W zbiorniczku wyrownawczym brak "mazi" i płyt nie bulgocze. Pod korkiem od oleju niby nic nie ma ale gdy światłem poświęcę to jakby odbywała woda.. takiej musztardy nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nissan89 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Gdzie kupiles pompe jesli moge zapytac;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi