Gość McDżordż Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Cała historia. Z miesiąc temu zaświecił mi się Check i po 2 dniach spalił sie krokowy i upaliło kawał kabli od niego. Powymieniali, naprawili, zamonyowali nowego - choć uzywanego - silniczka krokowego. Teraz 3 dni temu odebrałem, jeżdżę i nagle dzis znów mi się swieci Check Engine. Ja wiem, że to ogólny opis, ale moze ktoś ma jakieś pomysły co to moze być, jakieś skojarzenia, doświadczenia. Czy ktoś wie co moze oznaczać świecący sie Check? Jest gdzieś jakiś katalog co on oznacza i jak to rozpoznać? Dziękuję. JAREK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/67296-tricki-i-sztuczki-primera-i-moze-nie-tylko/ pkt 19 wybierz sobie co Ci pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.