Robson22 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 No ja też musze wymienic bo brzydko to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 U mnie 2003, najechane około 170 kkm i gała jak nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misieg Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Czyli miałeś już wymienianą lub masz zawyżony przebieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Dobre. Przebieg zawyżony. Uśmiałem się. Przebieg mam jaki mam i jest pewny. A czy była wymieniana, nie wiem. Ale jak kupiłem auto 4 lata temu i jakieś 35 kkm temu gałka wyglądała idealnie tak samo. Więc może ja mam jakąś z lepszego sortu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Też bym wymienił... Moja jest już cała biała (tzn ten plastik), bo jak zauważyłem lekkie przetarcie, to zdarłem całą powłokę i pomalowałem... Głupi pomysł - zeszło po tygodniu. Dla przestrogi piszę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi