Gość Radzias Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Cześć Wszystkim, Dziś rano otworzyłem maskę i zobaczyłem, że moje wyciszenie silnika jest w strzępach. Jakieś "bydle" wkradło się i ścięło po nad połowę w drobne strzępy. Silnik zasypany, że hej !!! Mam pytanie czy wiecie gdzie można dostać takie wyciszenie po za ASO ? Ciężko z dostępnością. Almerka N16 1.8 2000r. Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Zapoluję na potwora...!!! Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Mnie też coś wyżarło dziurę w wygłuszeniu. Na allegro czasami się pojawiają używki, ale w cenach adekwatnych do poziomu cen innych części do tego samochodu, czyli astronomicznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radzias Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Na Allegro własnie nic nie ma póki co. Obdzwoniłem już 2 szroty i też twierdzą, że nie mają Może jakiś "domowy" sposób ? A tak z drugiej strony to czy to jest tak naprawdę potrzebne ? Czy będzie coś dolegać silnikowi jak nie założę nowej ? Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Nie, będziesz miał głośniej i zimą śnieg z maski będzie zamieniał się w lód. Moim zdaniem usunięcie tych niedogodności nie jest warte 200-250zł U mnie wyżarło dziurę, zatkałem ją wełną izolacyjną z folią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radzias Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Dzięki za informację ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.