gaco12 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Witam Mam do was takie pytanie Nie chodzi mi o almerke!! Jakie wartosci powinna miec sonda lambda? Mi na biegu jałowym pokazuje 0,9v i sie nie rusza dopiero się ruszy jak sie doda gazu. Czy tak powinno byc bo doczytałem ze jak na biegu jałowym to sonda lambda powinna oscylowac Prosze o odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 powinna oscylować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 A ta sonda za katalizatorem diagnostyczna to sprawdzałem stoi w miejscu i ma wartosc 0,4. Powinna ona oscylowac czy nie? Prosze o odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.