Pilot9314 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Jeszcze dodaj z którego roku p12 bo jak po lifcie to miał tą kontrolkę w standardzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlad69 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Jeszcze dodaj z którego roku p12 bo jak po lifcie to miał tą kontrolkę w standardzie tak,jest po lifcie.a kontrolka zapala sie po wlaczeniu pozycyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 No to wiedziałem Czyli kolega ma standardową kontrolkę pozycyjnych na desce wskaźników albo kontrolek jak kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123hudy Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Witam ja tez mam wersje sve i niema żadnej kontrolki od świateł mijania one maja poprostu kontrolki od świateł pozycyjnych i tyle, sam byłem zdziwiony jak kupiłem to auto, nawet doszukiwalem sie spalonej żarówki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość F@rcik Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 kontrolkę świateł można sobie włączyć,trzeba wejść w ustawienia tam gdziesię wyłącza kontrolkę od pasów bezpiczństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmiart Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Ten test zegarów napewno dotyczy p12 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi