Gość Marek P. Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 witam mam prośbę. Jak poważna może być usterka opisana w poniższym linku? jak może być rzeczywisty koszt naprawy? czy zamknę się z naprawą w 3-4 tysiącach? http://otomoto.pl/nissan-pathfinder-nissan-pathfinder-lpg-4-0-C23870778.html proszę o szybką odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harleydavidson88 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Jeśli to pomoże to w swoim Audi a6 4,2 quatro miałem to samo. Koszt u naszego miejscowego specjalisty od automatów 2500zł. Często się to zdarza w automatach. Jakiś aluminiowy kosz się szczerbi i oddają go do regeneracji. Czasami siada zawór biegu wstecznego. Różnicą jest to że u Ciebie zanika. U mnie z dnia na dzień wstecznego brakło. Automat to automat i podejrzewam że u Ciebie będzie to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.