Gość Czeslaw4 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Spadek zużycia o 0,1 po prostu mieści się w granicach błędu. Wcześniej pisałem, że tankuję tylko w Orlenie i zużycie w takich granicach waha się, to znaczy na tej samej trasie raz mam zużycie o te 0,1 a nawet o 0,2 mniejsze a innym razem większe. To zależy nie od paliwa ale od bardzo wielu czynników w czasie jazdy m.in nawet kierunek i siła wiatru, temperatura jesdni, wilgotność itd itd.... I nie wciskajcie ciemnoty, że paliwo Shell jest takie cudowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Czesław4 - podchodzisz do tego zbyt sztywno. Kilku kolegów łącznie ze mną stwierdziło z dużą dozą prawdopodobieństwa, że coś na rzeczy jest. Wiec nie bądź typowym polskim sceptykiem tylko zdobądź się na odrobinę konformizmu w tej sprawie i sam spróbuj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Czesław tankujesz na Orlenie,zatankuj ze dwa razy na shelu,a zobaczysz różnicę.Nie mówię że od razu spalanie spadnie ,ale na pewno silnik bedzie lepiej chodzil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czeslaw4 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgoda, tylko jest problem, że do najbliższej stacji Shell mam 55 km Gdybym nawet oszczędził, to stracę na dojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 No to feler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi