guma_vtec Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Witam wszystkich użytkowników Tinek i nie tylko, mam pewien problem ze zdiagnozowaniem turbiny ponieważ dzisiaj po przejechaniu kilkdziesięciu kilometrów po mieście zaczeła gwizdać i to tak w miarę głośno , moc bez zmian zbiera się normalnie ,sprawdziłem ciś. doładowania maksymalne 1.3 bara , odkrciłem aluminiowy kruciec przy turbinie aby sprawdzić w jakim stanie są łopatki , łopatki są całe jest nie wielki luz na wirniku góra dół no i znikome ślady oleju, i niewiem czy kończy się powoli turbina? przejechane 145000 może miał ktoś podobne doświadczenia? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Może tutaj coś wyczytasz http://forum.nissanklub.pl/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.