sowiksat Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Jakie polecacie klocki do p12 2.0 (2005): 1. TRW 2. Textar 3. LPR 4. Kashiyama 5. Delphi 6. Bosch 7. Ferodo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Polecam nr 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ja tez polecam nr.4 sa dosc miekie i nie piszcza po przegrzaniu,(to oczywiscie moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiksat Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Kupiłem Kashiyame. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Kashijama jest elastyczna i dobra do miasta i spokojnej jazdy nie brudzi - potwornie poważny atut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psujaut Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 w mojej ocenie trw jest lepsze i przy tym nie drogie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 KAshijama jest czystrza dla felasi a trw nadal brudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor81 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Kupiłem Kashiyame. Dzięki. Dobry wybór! Ja także za 4-ką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcroot Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Ja mam komplet LPR tarcze+klocki i jestem zadowolony. Chciałem komplet Brembo+Ferodo ale kumpel z serwisu powiedział że trochę się te firmy "zepsuły"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.