Gość dragi4 Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Panowie witam na waszym forum,chociaż szczęśliwy nie jestem.Miska olejowa mi przerdzewiała i chciałem ją wymienić.Pomęczyłem się ze śrubami potem chwile z klejem i w sumie tyle w temacie.Co jeszcze muszę odkręcić aby ją zdemontować? jest już luźna ale nie mogę jej wyciągnąć. ok,poradziłem sobie,normalnie posiadałem już różne auta,różnych marek,Opel,Ford,Audi i kilka VW i jednego Passata z 2003 mam cały czas.Co wam powiem panowie to w życiu takiego badziewia nie widziałem jak moja Primera.Auto 99 rok a polowa śrub zjedzona przez rdze,a rozwiązania techniczne raczej MADE IN CHINA.Pozdrawiam wszystkich!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depesz Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Jak sie dba, tak sie ma. Hehe. Skoro primere nazywasz badziewiem to ciekawe jakich słów byś użył opisując produkty firmy FIAT AUTO POLAND S.A. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.