tom2810 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Witam wszystkich Jestem tu na forum nowwy i nie wiem czy w dobrym dziale piszę,potrzebuje informacji jak wykasować przebieg do nastepnej wymiany oleju w primerce p 12 2,2 z 2003 roku.Po wejściu w menu odnosnie średniego spalania i przejściu dalej w pierwszej kolejnosci jest pokazany przebieg do wymiany oleju,w mojej primerce jest on ustawiony na około 17500 km.jak chce to zresetować to nie moge,a nastepne dwie pozycje które mozna samemu ustawic to mozna je poźniej skasować a tego pierwszego głównego nie.Proszę więc o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 (edytowane) To co pamiętam, to pierwszy jest serwisowy i chyba nie można go skasować. Instrukcja obsługi - dział 4 str. 44 i 45. Edytowane 4 Maja 2012 przez mirekg9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machejrafal3 Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 W 1.9 jest tak. Zapalasz silnik , wyłączasz audio. przytrzymujemy przycisk info tj. ten po prawej stronie joystick i w tym samym czasie przekręcamy pokrętłem głosu 30 razy z jedną strone aż usłyszymi piiip wtedy wskakujesz w takie dodatkowe menu i możesz normalnie skasować ten servis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 W 1.8 jest tak samo ale ja nie odpalam silnika tylko przekrecam kluczyk w stacyjce na wlaczony (bez odpalania)i pokretlem sily glosu mozna w obie strony (prawo,lewo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom2810 Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 W 1.9 jest tak. Zapalasz silnik , wyłączasz audio. przytrzymujemy przycisk info tj. ten po prawej stronie joystick i w tym samym czasie przekręcamy pokrętłem głosu 30 razy z jedną strone aż usłyszymi piiip wtedy wskakujesz w takie dodatkowe menu i możesz normalnie skasować ten servis. dzieki wielkie ide spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravx02 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 diabel , a w 1.8 też 30 razy przekręcić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 diabel , a w 1.8 też 30 razy przekręcić ? tez, ja u siebie tak kasowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 A u mnie było 32w prawo a w lewo wystarczyło 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 diabel , a w 1.8 też 30 razy przekręcić ? Kręć aż usłyszysz piip. Nic nie popsujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Menu samo wyskoczy na ekranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi