Gość Gutek1978 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Witam czy ktos moze naprawiał i demontował fotel pasażera ? Mam z nim problem oparcie plecow nie chce sie składać rozkładać tym pokretłem z boku na dole czy mozna to naprawic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depesz Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Fotel przykrecony jest na 4 śrubach do podłogi. Tapicerka fotela (welur)) jest zdejmowana trzeba tylko odkrzywiać kułeczka metalowe a składajac zastąpić je opaskami zaciskowymi. Jednak u Ciebie bedzie problem z gumowym paseczkiem przy tym kółku którym kręcisz. Ogólnie robota z fotelem jest całkiem fajna nawet jeśli trzeba go rozebrac do zera i złożyć Żeby dostać sie do tych przekładni nie musisz ściągać całego weluru, wystarczy że na początek zdejmiesz pokrętła i ściągniesz boczną plastikową osłone i patrzysz co tam sie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gutek1978 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 oki dzieki a rozumiem ze jak jest air bag to trzeba odpiac akumulator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depesz Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Obowiązkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gutek1978 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 oki dzieki bardzo za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sismis Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Odświeżę temat, bo mam trochę podobny problem: nie działa mi regulacja pochylenia oparcia w fotelu kierowcy (po prostu pokrętło obraca się w miejscu). Czy ktoś miał taki problem i udało mu się go rozwiązać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.