PrimerkaTD Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Mozna Wyciac W Dieslu? Czy Da To Jakis Efekt W Przyspieszeniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 a w p11 z cd20t jest kat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary7 Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 U mnie nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Od kiedy w P11 TD to masz kata :D Może chodzi ci o zawór EGR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 U mnie nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 U mnie też nie ma i jeszcze nie słyszałem o CD20T z katem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 nie ma bo jest egr, a spełnia tą samą funkcję.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.