andrzej6411 Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Może ktoś mi powiedzieć, czy w 350z istnieje takowy filtr i czy się go wymienia? W instrukcjach technicznych nic nie znalazłem na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 raczej nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakadupoznan Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 A czy taki filtr kabinowy jest w 370Z? Wymieniał go ktoś ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakadupoznan Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 ok, a gdzie go szukac? bo ASO twierdzi ze nie ma takiego filtra w 370Z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Schowek " na rękawiczki" podoba mi się to tłumaczenie.A tak na poważnie gł, schowek w desce rozdzielczej po stronie pasażera.Trzeba odkręcić kilka śrub wyjąć tą szufladę i masz do niego dostęp.Widziałem gdzieś to to opisane,postaram się poszukać i wkleić.Dziwna odp ASO, ponieważ tak jak pisałem widziałem manual tego , oraz będąc na 1 przeglądzie gwarancyjnym proponowali mi jego wymianę, jednak na znikomy przebieg nie widziałem takiej potrzeby.Być może modele z początkowych okresów produkcji 2009 2010r nie miały tego i stąd odp ASO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustelnick Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Czy ktoś wie, jak są podłączone kabelki kolorystycznie przy czujniku kontroli ciśnienia w klimatyzacji? (w okolicy prawego reflektora). Ew, czy ktoś mógłby zrobić fotkę i wrzucić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.