Gość paru86 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 witam, planuje zamontować do mojej n16 takie cudo http://www.telwis.pl/uniwersalny-komputer-pokladowy-ukp-p-119.html czy ma ktoś doświadczenia z tym urządzeniem i czy ewentualnie podjął by się montażu na terenie ślaska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 To kosztuje 250zł + koszt montażu ELM BT kosztuje 70zł + jakikolwiek tablet na Androidzie ze 150zł i masz podgląd praktycznie wszystkich parametrów silnika, ze spalaniem włącznie i możliwość kasowania błędów etc. Chyba, że masz telefon na Androidzie to jedynie koszt zakupu elm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pajek Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 paru86 - gdzie chcesz wsadzić ten wyświetlacz? rozumiem chcesz ciąć fabryczne plastiki...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paru86 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 myślałem o schowku pod zapalniczką i popielniczką :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denver1979 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 buladag jak można podłączyć ELMa pod telefon z androidem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwaltek Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 ELM bezprzewodowy + program na telefon ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pinki2005 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Witam A do Almery 2001 2,2 di to będzie pasowac i działac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 http://nissan-almera.pl/viewtopic.php?f=13&t=6281 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pinki2005 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 przepraszam 2000 r Dzięki za szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietzsche Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 hej wszystkim, chciałbym odkopać temat znalazłem w necie taki oto uniwersalny komputer pokładowy w wariancie ukp3 i chciałbym go założyć u siebie http://www.reveltronics.com/pl/produkty/uniwersalny-komputer-pokladowy-ukp oczywiście chciałbym go założyć sam, z tym że nie bardzo wiem pod które kable podłączać się do komputera samochodu, czy ktoś przerabiał ten temat i wie gdzie się podłączyć? chodzi mi o sygnały : prędkości, zużycia paliwa prędkości obrotowej silnika temperatury silnika (czy jest dostępna temperatura i ciśnienie oleju? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi