johny25 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 (edytowane) Panowie chodzi mi o takie taśmy albo listwy które zakłada się na tą część drzwi z boku szyby. mam naklejone te elementy taśmą ale ta taśma się odkleja. Jest może takie coś? Chodzi o takie coś jak na zdjęciu nissan-primera-01.bmp Edytowane 6 Maja 2012 przez johny25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 to jest oddzielny element do zakupu w serwisie lub na szrocie lub demontaż i własna inicjatywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keey Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Te listwy to jakaś tragedia. Folia się odkleja, matowieje. Wiecie jak to zdemontować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dandii240 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 opalarka 1200 wat i ładnie nagrzejesz folje i sciagasz, kupisz cos takiego i problem rozwiazany http://allegro.pl/folia-matowa-slupki-progi-progowa-ochronna-czarna-i2318759269.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Można to zdemontować bo jest na zatrzask (chyba tak widziałem na obrazku z częciami zamiennymi do p12 - ale nigdy tego nie robiłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expo Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Ja wymieniłem to w mojej p12 zdemontowałem uszczelki z boku drzwi i nożykiem delikatnie zciaglem ta taśmę i nie trzeba opalarki Uszczelka z boku drzwi ta gumowa ? Wychodzi palcami? uwaga na ta dolna plastikowa?Zeby ja zciagnac trzeba najpierw pocignac ja w prawo jak dojdzie do oporu to z drugie strony wystarczy pociągnąć do siebie a naklejkę kupilm w motoryzacyjnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 na nissan4u.com tam jest to coś jako oddzielna część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 hmm ja mam inny pomysł myślę że lepszy niz jakies docinanie folii i podgrzewanie modny ostatnio plasti dip - w sprayu wykonanie a tutaj namierzylem to w PL do kupienia całkiem ciekawe chetnie walnąłbym felgi tym lub całe auto http://plastidip.pl/sklep/36-plastidip-aerosol-311-ml.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Niezłe to :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 no fajne ja bym tym cale auto siknal najchetniej :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi