Gość ABM27 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Cześć Wszystkim. Mam problem z ustawieniem pamięci fotela kierowcy, pomocy. Jaka jest kombinacja klawiszy do ustawienia pamięci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paradyz Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Cześć Wszystkim. Mam problem z ustawieniem pamięci fotela kierowcy, pomocy. Jaka jest kombinacja klawiszy do ustawienia pamięci? Wszystko jest opisane w instrukcji obsługi str 3.16 - 3.17 Instrukcja po polsku do pobrania: http://nz/viewtopic.php?t=231 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABM27 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Niestety ta strona nie otwiera się, masz jakąś inną, dzięki za wsparcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibonek Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Witam kolegę ABM27 jeżeli dobrze pamiętam to przełącz stacyjkę na ostatnie położenie przed startem silnika , następnie ustaw fotel naciśnij lewy przyciska na drzwiach przez co najmniej jedną sekundę a następnie 1 lub 2 przez co najmniej 1 sekundę. nie działa przy włączonym silniku .Jeżeli nie zadziała to daj znać kolego po 27 maja będę w domu mam tam wszystko opisane to chętnie wyślę ci na maila kopię. Pozdrawiam Zibonek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paradyz Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Musisz wpisac w google: murano forum i wyskoczy Ci link do drugiego forum murano i tam jest do sciągnięcia intrukcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.