Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Gość bioly230

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bioly230

Witam chcę podłączyć wzmacniacz z nie wielkim głośnikiem basowym może ktoś orientuje się czy przy radiu bez kolorowego wyświetlacza jest wyjście na wzmacniacz?

Znalazłem również pod siedzeniem pasażera białą kostkę i zastanawiam się czy pod nią nie jest podpinany fabryczny głośnik jeżeli tak może ktoś orientuje się z których kabelków wychodzi sygnał z radia(kolor) i czy jest możliwość kupić gdzieś taką wtyczkę?

P12 2002r.

post-32310-0-22769000-1336724852_thumb.jpg

post-32310-0-78321900-1336724962_thumb.jpg

post-32310-0-07449200-1336725135_thumb.jpg

Na elektryce sie nie znam i nie bardzo sie orientuje jak wpiąć wzmacniacza ale gdzies na forum czytałem o tym i sie da.

Kostki pod fotelem to jesli masz podłacony airbag pasażera to moze byś sub lub podgrzewanie fotela.

Wiazki fabrycznie wychodzą jednakowe do wszystkich modeli smiem sadzić ze nawet angole maja taka sama wiązkę bo jest wiele pustych kostek u mnie pod tapicerką wskazujących na urzadzenia z kierownica po prawej

Jak znajdzieś jakiegoś Sub na alle to popros o fote kostki i bedziesz wiedział jakiej szukać bo sa dwa rodzaje (chyba - tak wyczytałem na forum)

to może tak być poszperaj na forum są gdzieś tematy w tej kwestii czytałem o tym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...