Gość miniek834 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Mam nissana primere p11 2,0 td z 11,2001r wersja select , ostatnio sprzatałem auto i znalazłem jakies kabelki idace z siedzenia pasazera i kierowcy?? kture ida w podłoge?? Ale zadnej regulacji grzewczej nie maaaa nigdzie .????? po co sa te kabelki ?? auto było kupione w belgi z autentycznym przebiegiem car pass z drugiej reki i prawdopodobnie cała tapicerka była zmieniona na pół skury.Poniewarz nie znalazłem identycznego wnetrza w p11 .Czy jest mozliwe ze sa podgrzewane fotele i tylko potrzebny jest przełącznik podgrzewanych siedzen?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 (edytowane) Te kebelki to od poduszki powietrznej. Edytowane 12 Maja 2012 przez Maciek90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miniek834 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 od poduszki powietrznej?? ale nie widac tych poduszek powietrznych i nic nie napisane jest ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filtron1 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 (edytowane) siemka ja mam podgrzweane fotele coprawda pełna skora i pod fotelami ida 4 kabelki 2 od airbakow i 2 od podgrzweania poduchy masz po w boczkach i powinny byc metki a wlaczniki podgrzewania sa na srodkowym panelu pomiedzy recznym a podlokietnikiem Edytowane 12 Maja 2012 przez filtron1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miniek834 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 nie posiadam zadnych metek. moze nie wiem gdzie one sa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 na boku oparcia od strony słupka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miniek834 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 nie mam zadnych metek nic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 ja nie mam ani poduszek, ani podgrzewanych foteli i jak zajrzałem pod nie to żadnych kabelków tam nie ma. Czyli u Ciebie coś pewnie tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 (edytowane) Niekoniecznie muszą być metki, u mnie nie ma, a Airbagi są, dokładniej chodzi o te wstawki zaznaczone na zdjęciu : http://imageshack.us...2338092143.jpg/ Edytowane 13 Maja 2012 przez Maciek90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miniek834 Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 nie mam nic takiego jak na zdjeciu byc morze mam je pod obiciem skurzanym?? jak myslicie jest to morzliwe ze mam poduszki pod tapicerka na fotelach mozna je jakos reka wyczuc ze sa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filtron1 Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 tak jak bedziesz sprawdzal boczki to powinienesz wyczuc ze sa miejsca twarde jutro fotki zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miniek834 Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 fajnie dziekowac czekam na fotki dzisiaj obadałem całe fotele przednie nic nie czułem twardego w recz przeciwnie było miekie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filtron1 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 sorki za brak fotek ale ta praca ciemno wychodze ciemno wracam a jeszcze mozesz rozpiac kable powinna mrygac kontrolka airbag jesli sa poduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 W P11 poduszki powietrzne boczne są montowane w fotelu .W wersji po lift jest tylko mała metka z boku fotela z napisem air-bag chyba że tapicerka skórzana była robiona w zakładzie tapicerskim . Zapodaj fotki fotela i kostek które masz pod fotelem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filtron1 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 fotki zrobione to sa te kable na pierwszym planie i metki airbagu na fotelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 (edytowane) podepne sie pod temat, ostatnio tez zauwazylem u siebie kabelki zwisające pod fotelem, co lepsze nie sa one do niczego podlaczone. nie mam ani metek na fotelach informujących o poduszkach, ani wlacznikow podgrzewania foteli. macanie oparcia foteli od zewnetrznej strony na nic nie wskazuje, oparcie jest miekkie na całej wysokości, beż zadnych nierownosci czy "anomalii" pod materiałem. =================== edit: dobra, przyjrzalem sie blizej na fotelu pasażera mam metkę SRS AIRBAG, na fotelu kierowcy już nie... ale prawdopodobnie fotel kierowcy był jakoś naprawiany, połac materiału na siedzisku i na oparciu jest delikatnie inna niż na fotelu pasażera. więc być może metka ta została usunięta. Co więcej, czułe paluszki jednak wymacają "coś" pod materiałem, ale faktycznie trzeba się wczuć... więc może to to?? znaczy się poduszki Edytowane 17 Grudnia 2012 przez siutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miniek834 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Bede rozbierał taki sam fotel tylko bez skur ktury jest podgrzewany i zobacze jak to wyglada i ile kabelków z nie go idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi