Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[350Z] Oryginalna nawigacja, audio i kamera cofania

pazera

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Aktualnie posiadam fabryczną nawigację, która nie ma mapy Polski, oraz oryginalne audio Bose z zepsutą zmieniarką CD i zastanawiam się co z tym fantem zrobić.

Chciałbym zamontować jakieś w miarę porządne radio 2 dinowe, podłączyć kamerkę cofania i zrobić nawigację.

Fajnie byłoby mieć dobrą nawigację w miejscu, gdzie jest ona fabrycznie, a na dole radio z podłączoną kamerką cofania. Czy robił już ktoś coś takiego? Czy może lepiej wstawić 2dinowe radio z nawigacją i podłączyć do niego kamerkę cofania, a monitora od standardowej nawigacji w ogóle nie używać? Szczerze mówiąc bardziej preferowałbym opcję pierwszą, ale nie wiem czy da się coś takiego osiągnąć i jakimi kosztami.

Jaka kamerka cofania będzie pasować?

Z góry dzięki za pomoc :)

Pozdrawiam,

pazera

Witam . Ja mam oryginalną nawigację i jest mapa Polski tyle że stara a w miejscu radia bose jest zamontowany alpine 2din i podłączona do niego kamerka cofania , super sprawa ,widać wszystko jak na dłoni nawet w nocy , pozdrawiam :) ps. gdzie jest zamontowana zmieniarka bo u mnie chyba jej wogóle nie ma ?

Tak oczywiście czyta mp3 , faktycznie teraz widzę na oryginalnym radiu jest napis cd6, ale nie myślałem, że upchnęli tam zmieniarkę:) poprzedni właściciel dał mi je, ale chyba od nowego zostało wyjęte i leży w kartonie.

witam

jesli znasz troche angielski to zerknij tu (nie wiem czy nie musisz sie zarejestrowac zeby przeglądac forum)

http://my350z.com/forum/audio-video-and-electronics-diy/354914-install-guide-bose-kenwood-dnx7100-pac-roem-nis2-03-cubby-painted-cubby-monitor.html

moze CI sie przyda

a co do kamerki to polecam ta z ebay mimo ze tania to daje rade

http://www.ebay.com/itm/CCD-SONY-CAR-CAMERA-FOR-Nissan-Livina-Cube-GT-R-Pulsar-Versa-Fairlady-350Z-370Z-/250958274044?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a6e475dfc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...