bartekzuczek Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Witam. Mam problem z primerą p10 1.6 96r, piszczy łożysko klimatyzacji. Czy wie ktoś może czy tam są 2 łożyska czy jedno i czy da się samodzielnie je wymienić?? A może to nie łożysko tylko mi się wydaje. Sam już nie wiem. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lancer901 Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 lepij jej nie wlaczac bo sie zatrze. http://www.nissanklub.pl/index.php/zrob-to-sam/36-nissan-primera-p11/116-wymiana-sprzga-i-oyska-klimatyzacji-nissan-primera-p11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzuczek Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 lepij jej nie wlaczac bo sie zatrze. http://www.nissanklub.pl/index.php/zrob-to-sam/36-nissan-primera-p11/116-wymiana-sprzga-i-oyska-klimatyzacji-nissan-primera-p11 Czy klima w p10 1.6 jest tak sama jak p11 2.0. Jeżeli nie to ta instrukcja raczej będzie pasowała?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Kompresor klimatyzacji jest inny w 1,6 i 2, 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lancer901 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 ale podstawa częsci jest taka sama, łożysko chodź mniejsze w 1.6 też się tak samo zdejmuje:) nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiersul Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Witam. Mam problem z primerą p10 1.6 96r, piszczy łożysko klimatyzacji. Czy wie ktoś może czy tam są 2 łożyska czy jedno i czy da się samodzielnie je wymienić?? A może to nie łożysko tylko mi się wydaje. Sam już nie wiem. Proszę o pomoc. Pozdrawiam W 2.0 jest 1 łożysko, koszt też nie mały bo dałem 70 zł. Z wymianą jest problem ponieważ trzeba użyć ściągacza do zdjęcia koła pasowego a później praski do wciśnięcia nowego łożyska. W moim wypadku obstawiałem łożyska alternatora a po wyjęciu okazało się, że to klima. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.