Riddick5 Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Nissan Sunny 94 1,6SR z fabrycznym zestawem świateł w zderzaku 2 halogeny + 2 przeciwmgielne Rozumiem, iż owe halogeny powinny się uruchomić wraz z światłami długimi ? Ale tego nie czynią. Obstawiam przekaźnik tudzież bezpiecznik ale nie wiem który przekaźnik i który bezpiecznik. Puszki z przekaźnikami ze względu na wiek auta od góry nieczytelne wiec nie wiem który za co odpowiada :/ Jeśli ktoś ma SR'kę i wie gdzie tego szukać będę wdzięczny Ewentualnie pozostaje opcja, że jestem lama i nie potrafię włączyć tych świateł pzdr Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komorokoro Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Obstawiam przekaźnik tudzież bezpiecznik ale nie wiem który przekaźnik i który bezpiecznik. stojąc z przodu w skrzynce po lewej stronie akumulatora jak otworzysz pierwszy, drugi jest od klaksonu jak pierwsze miejsce będzie puste podmien i sprawdz czy palą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riddick5 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Ok. dzisiaj sprawdzę Zobaczymy czy śmigają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.