was79 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 W sumie dzisiaj było całkiem ładnie +7, polatałem szybciej autem i przy okazji wdupcył bym się w ałdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Wesołych, spokojnych i zdrowych Świąt ! :) . Dla Wszystkich, którzy będą w te dni w trasie, życzę szorokiej drogi i przyczepności. W wielu miejscach warunki drogowe są złe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specjal Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Złe - u mnie na Mazurach też - rano około zera, padało coś marznącego - zero służb drogowych. A mój Notes z Niemiec na letnich. Nawet z ABS ciężko:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Wesołości Świątecznej. Wiosny w sercu i za oknem. Paliwa za grosze (lub większych zarobków ). Długowiecznych Notków, Draculi i innych Nie spijcie się tam za mocno! Na podlasiu po przedwczorajszych opadach na razie spokojnie. Mam przed sobą 120 km dzis do przejechania na 7 letnich zimówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specjal Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 To szczęśliwej drogi..kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maggie_l Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Dart - i wykrakałeś Ja dziś bałwana lepiłam - jaja jak berety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) Nie wiem jakim sposobem DAR zmienił się w DART'A Czyżbyśmy coś pominęli ? I nie wiemy czy ktoś naszmu koledze 4 literki ktoś podziurawił? :D '' jaja jak berety'' No to już jest czysta perwersja...Maggie,nie podejrzewałem Ciebie o cuś takiego Edytowane 31 Marca 2013 przez JACKO29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmarcin Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Święta spędzona na biegówkach. Kocham efekt cieplarniany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) Nie wiem jakim sposobem DAR zmienił się w DART'A nie jestem małostkowy - może być nawet Darth Vader Edytowane 31 Marca 2013 przez Dar1962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Taaa,tylko ten oddech po świętach nie tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Słyszeliście o akcji Nissana z okazji zakończenia produkcji pierwszej generacji Note ? Każdy kto do 30.04.2013 zgłosi się do dowolnego ASO wraz z fakturą zakupu potwierdzającą pochodzenie samochodu z sieci dealerskiej Nissana z terenu UE, otrzyma w prezencie jedno dowolnie wybrane akcesorium z oferty Nissana do Note. W poniedziałek jestem w ASO, żeby mieć wybór, bo jak znam życie, ludzi się zwali, że hej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specjal Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 1 kwietniaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Ale jaja....już lecę... Tylko co wybrać?Może ktoś podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 stary! cokolwiek!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 A mają coś takiego? ..."cokolwiek" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specjal Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 bierz hostessy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 :63: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) Nieee,noooo,...hostessy to nie jest to cokolwiek! Cokolwiek to ja przy drodze znajdę A modern chyba jeszcze coś nietęgi jest jeszcze z jajeczkami wyskakuje :dribble: Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez JACKO29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Oj nie tęgi.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specjal Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 LANY poniedziałek miał -dajcie mu spokój ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 a tak bardziej serio - zapewne będzie można liczyć na spore upusty przy wyprzedaży starego zapasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Ostatnio zaroiło się od notesów na drogach. W 2007 jak zakupiłem, to była rzadkość. Przy okazji widać, ze handlarze nie próżnują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 W tej chwili to solidny samochód, dobrze wyposażony i sprzedowany w bardzo rozsądnej cenie. Artykuły w popularnych czasopismach motoryzacyjnych też zrobiły swoje. Faktycznie jeździ ich coraz więcej. Ostatnio widuje nawet Note jako samochody przedstawicieli handlowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specjal Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 ja za rocznik 2006 dałem 19 tys..dziś po przeglądzie wszystko OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi