graphia Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 na mnie nie działa... no chyba, że dzbanek szatana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość weber29 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 W nowych 1.4 tempomat w jakiejś wersji jest. Tak mi się przynajmniej wydaje. Witam . Note Acenta 2011r posiadam tempomat jak i ogranicznik prędkości ,tempomat dobra sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 http://www.v10.pl/Dacia,najbardziej,niezawodna,marka,wedlug,niemieckiego,raportu,Zaskoczenie,80297.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Za pieniądze to i ksiądz się pomodli Lepsze są te amerykany obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość weber29 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Za pieniądze to i ksiądz się pomodli Lepsze są te amerykany obok Dobre i ja też się pomodlę za tą ,,markę" , hehhhehehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 ament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 No co chcesz...kobieta na myjnię wjechała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 No nie pomyslałem, że to taki dobry sposób na muchy i inne owady. A ja szoruje szczotą szybe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 No,ale później nie zapomnij odpalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 na rozgrzany silnik to i odpalać nie trzeba samo się odpali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 http://www.mototok.pl/Wstydliwy-sekret-Mercedesa-Nowy-silnik-od-s3432/foto_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 koniec świata.... a przynajmniej takiego jaki znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 też tak myślę, tylko,że on teraz nosi inną nazwę "globalizacja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 to raczej robienia klienta w konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Raczej w łosia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 mercedes ma w tym doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 PAnowie nie demonizujcie. Poprostu silniki 1,5dci są tak świetne, że już mogą byc montowane w Mercedesach. Jekie auto taki motor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) To nawet widać w F1,wszyscy ciągną a Merc ciągle dogania Oni już chyba mają CDI zamontowane Ktoś dostał karnego k****a w wersji 3D Edytowane 9 Lipca 2013 przez JACKO29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_sosnowiec Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Ktoś dostał karnego k****a w wersji 3D No co Ty. Przecież to zegar słoneczny. W niektórych wersjach Renault Kangoo montowali takie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 spory artykuł o nowym Notku http://moto.wp.pl/kat,107914,title,Nissan-Note-kolejna-segmentowa-nisza-z-Jokohamy,wid,15805774,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Zapowiada się dobrze. Myślę, że nowy Note będzię się zancznie lepiej sprzedawał niż pierwsza generacja, choć Notków obecnie wyraźnie przybywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 U mnie w Bielsku-Białej Notków jest bardzo dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_sosnowiec Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Zapowiada się dobrze. Myślę, że nowy Note będzię się zancznie lepiej sprzedawał niż pierwsza generacja, choć Notków obecnie wyraźnie przybywa To zjawisko także zauważyłem w miejscu moich wakacyjnych wojaży. Z każdym rokiem jeździ ich tutaj coraz więcej. Blachy przeważnie miejscowe, ale widziałem również 3 szt z Austrii, 2 z Niemiec i 2 z naszymi tablicami (beżowy z tablicą SY i jeans z KOS). A tak w ogóle to pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 nowy wydaje się jednak mniej pojemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi