Dar1962 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 (edytowane) Drakula dziś świętuje mały i nierówny jubileusz Duster już oficjalnie po kuracji odmładzającej podobają mi się: nowe relingi z napisami i te fajne ażury na nich z przodu i z tyłu, za które można złapać wspinając się do bagażnika, nowe wnętrze, światła dzienne, klawisze sterowania szybami na właściwym miejscu, dodatkowa półka nad poduszką pasażera nie podoba mi się: górna cześć konsoli środkowej z tą wielką dziurą schowka, choć sam schowek jest super, bo w starym go po prostu nie ma, nowy napis 4x4, dziwaczna atrapa, przednie reflektory podzielone na wiele segmentów. Wszystko wskazuje też na to,że zniknie z oferty wolnossąca benzynowa 16-tka, a zastąpi ją 1,2 tCe 120KM. Sytuacja analogiczna do nowego Note, gdzie zabrano ostatni porządny silnik 1,6 ale ogólnie jest Ok Edytowane 8 Września 2013 przez Dar1962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość weber29 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 O jej a gdzie tort ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Ciekawe, czy tym razem relingi sprawdzili pod kątem hałasu, bo te otwory to niezły patent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Ciekawe, czy tym razem relingi sprawdzili pod kątem hałasu, bo te otwory to niezły patent. wątpię aby ktoś się tym przejmował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Diablo Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Przy podmuchu bocznym, będą samochód z drogi ściągały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 rozwojowa wersja klasycznej dacii na rumuńskie nawierzchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 No to nawijej nudle na uszy W Sosnowcu takie teksty ??? jo tyż moga godać!A co!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Sosnowiczanian próbuje mówić po ślasku! No tego jeszcze nie widziałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Diablo Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Wersja a'la Tur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 (edytowane) Rozumiem, ze juz swoją kopie macie i szykuje się długi wieczór Edytowane 17 Września 2013 przez was79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Pieruńskie Karlusy,że gorol to po ślunsku godać ni może!? Może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Przeca Sosnowiec to zagłymbie Panocki. A za godanie, że Ślunsk, to w morda można wziąć .... Panowie, odbiegamy od tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Przenieś do HP A co do obicia tego i owego...to tys prowda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Przeniesione. Kiedyś byłem w Jaworzenie i Czeladzi. Omal nie wziąłem jak wyjechałem ze Śląskiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 No niestety.Sosnowiec przedtem przynależny był terytorialnie do małopolski,kulturowo zresztą też.Święta wojna dalej trwa A tak na poważnie ,byłeś czy z tej czy z tamtej strony w połowie drogi ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Sosnowiec... zanim był w Małopolsce po prostu go jeszcze nie było! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 A tak na poważnie ,byłeś czy z tej czy z tamtej strony w połowie drogi ode mnie Stare dzieje. W Czeladzi byłem na praktyce zawodowej w pierwszym Media Markt w Polsce . W Jaworznie mam rodzinę ze strony Ojca. Ale po śmierci Ojca, relacje nieco się ochłodziły . Życie po prostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Sosnowiec... zanim był w Małopolsce po prostu go jeszcze nie było! :D Obydwaj jeszcze w tedy skakaliśmy z jajeczka na jajeczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Ale chyba nie w jakości plastików w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) Mamy to juz omówione: nie jest to auto tanie. Co nie licuje z materiałami użytymi w środku. Edytowane 4 Października 2013 przez was79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Trzeba samemu dotknąć i zobaczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) 56 790 (98KM) + 2500 za pakiet rodzinny + 2000 za metalik + 4500 (wspomagacz parkowania dla żony) = 65 790 Ja podziękuje, z tą opinią nt wnętrza, o jakiej mozna poczytać tu i ówdzie Edytowane 4 Października 2013 przez was79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mike12345 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Niemiecka prasa motoryzacyjna pisala o tych niby kiepskich plastikach w Note stawiajac za wzor te "idealne" z grupy VW z ktorych schodzi farba:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Tu nawet nie trzeba porównywać do vw, wystarczy spojrzec na auta z tego samego koncernu, za powyżej podaną cenę masz megane kombi (110KM ze sparwdzonym motorem 1.6), gdzie wykonanie wnętrza jest rewelacyjne, a w wyposażeniu dynamique masz nawet 2 strefową klimę http://www.renault.pl/media/cenniki-2013/att281681fb8291499da31b3d6db552e076/AM13_MK3.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi