JACKO29 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Jak na razie nie widzę oznak jakiegoś znaczącego śladu zużycia Jakieś krańcówki to na pewno są! Słyszę wyraźnie jak silniczek przy otwieraniu i zamykaniu się włącza i wyłącza gdy lusterka są już na swoich miejscach. Słychać przy tym takie ciche puknięcie(trzaśnięcie), jakby wchodziły w swoje gniazda docelowe. Bull,jestem na etapie "opracowywania"automatu lusterek A uśmieszek dla tego bo poprosiłem o fachową produkcję kogoś z internetu dobrego elektronika,w przyszłym tygodniu,a może już dzisiaj bedę wiedział cenę.Ale myślę ,że będzie do przyjęcia. Sterowanie ma się odbywać w automacie po wyłączeniu i załączeniu zapłonu,oraz manualnie bez kolizji Byłbyś tym zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bullterrierMJ Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Jak na razie nie widzę oznak jakiegoś znaczącego śladu zużycia Bull,jestem na etapie "opracowywania"automatu lusterek A uśmieszek dla tego bo poprosiłem o fachową produkcję kogoś z internetu dobrego elektronika,w przyszłym tygodniu,a może już dzisiaj bedę wiedział cenę.Ale myślę ,że będzie do przyjęcia. Sterowanie ma się odbywać w automacie po wyłączeniu i załączeniu zapłonu,oraz manualnie bez kolizji Byłbyś tym zainteresowany? Oczywiście! Czekam na to! Ale jak mówiłem, mam jeszcze gwarancję na Notka, więc wszelkie przeróbki będę robił dopiero po sierpniu 2015r. Dodam, że wszystkich moich poprzednich samochodach "coś tam ulepszałem", to i na Notka przyjdzie czas i pora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.a.polak Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 No to i ja też czekam z niecierpliwością :-) Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 znalazłem na alle... fajny gadżet - wstawamy go w miejsce kubka, podłączamy do gniazda zapalniczki i mamy do dyspozycji kilka przydatnych wejść na inne gadżety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 może jakiś numer aukcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) Nareszcie przełącznik do luster mam! Pasuje od Juke! Lustra grają ,tylko czekam na info od elektronika Właśnie się dowiedziałem,że w Juke lustra działają w automacie,ciekawe czy jest jakiś moduł? Edytowane 13 Listopada 2013 przez JACKO29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) może jakiś numer aukcji? coś w tym stylu http://allegro.pl/rozdzielacz-na-2-gniazda-zapalniczki-2xusb-kubek-i3666096651.html?source=mlt bo tamta się zakończyła ale wrzucam, bo można namierzyć sprzedawcę i kabelek jakiś bardziej zmyślny: http://allegro.pl/rozdzielacz-zapalniczki-samochodowej-na-2xusb-i3671172033.html Edytowane 13 Listopada 2013 przez Dar1962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmarcin Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 po jakiego czorta Wam ten rozgałęźnik jak w nocie w budzie w srodku są 2 gniazda zapalniczki? .....ok dobra ale usb nie ma:) fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 http://www.filmiki.jeja.pl/22158,dziewczyna-w-nissanie-gtr.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 zdejmowanie bielizny Nissanem? też tak potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spawalnik Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 http://www.youtube.com/watch?v=g1nJGv0nkbk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 (edytowane) też tak robiłem! różnicą był samochód i predkość (ponieważ robiłem to na zimą nieczynnym lotnisku w Białymstoku). to było z 10 lat temu, Skodą Favorit!!! no i prędkości początkowe driftu miałem w okolicy 70-80 km/h,,,, po 5 minutach kręcenia kierownicą od oporu do oporu (raz lewym raz prawym bokiem leciałem) ręce bolały jak po niezłej siłowni to były piękne czasy Edytowane 16 Listopada 2013 przez graphia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spawalnik Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 zimno się robi wiec możne "to białe" zacznie lecieć z góry W tamtym roku trochę mnie poniosło i łożysko w piaście poszło do wymiany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 zdejmowanie bielizny Nissanem? też tak potrafię Chyba w Nissanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 (edytowane) znalazłem fajną stronę: http://www.imz-ural.com/2013-ural-gaucho-rambler-le/ Edytowane 16 Listopada 2013 przez Dar1962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 dość ciekawa propozycja w sumie koszt niewielki http://www.starter24.pl/o-starter24,2/wstep,47.html Stary dosyć temat ale zaciekawiło mnie to ze względu na częste wyjazdy Miał już ktoś wykupiony pakiet u nich? JAk to się sprawdza w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 (edytowane) dołączyłem do elitarnego klubu Edytowane 23 Listopada 2013 przez Dar1962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Ale logotyp mogli by poprawić bo taki jakiś ..bez wyrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 dołączyłem do elitarnego klubu I widzę, że z powidzeniem. Udzielasz się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Ale logotyp mogli by poprawić bo taki jakiś ..bez wyrazu bo to jest miś - pardon - logo na miarę naszych możliwości. My nim otwieramy oczy niedowiarkom! Mówimy: To jest nasze, przez nas zrobione i to nie jest nasze ostatnie słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Logo jakby zerżnięte z OPEL Środula...a może nie? Powracając do automatyki lusterek...POLEGŁEM Niestety,gościu co miał się tym zająć też nie odezwał się,próbowałem sam,na trzech przekaźnikach,na jednym i niestety. Gdy już myślałem że się uda,wywala bezpiecznik od...AUDIO! Po założeniu nowego wyraźnie słychać gdzieś pod deską kliknięcie przekaźnika,widocznie on jeszcze jest na drodze do automatu.Ale jak już mówiłem ,poległem i nie mam zamiaru dalej rozgrzebywać,niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 A propos fanklubu daci to pasuje tez tutaj tekst ze złomnika: Jak można w ogóle być fanem Skody? To tak jakby być fanem chleba, albo czekania na autobus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Dobre . Do sprzedania dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 A propos fanklubu daci to pasuje tez tutaj tekst ze złomnika: Jak można w ogóle być fanem Skody? To tak jakby być fanem chleba, albo czekania na autobus No można!,Chyba że kromka jest w płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi