JACKO29 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Miał facet jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Panowie zapraszam: KLUBOWE SMYCZEhttp://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/93749-smycze-klubowe-3-wzory-opinia-i-jak-si%C4%99-na-to-zapatrujecie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Co sądzicie o założeniu tematu o usterkach i ich objawach w naszych Note? Byłoby to pewne kompendium wiedzy na tematy które przychodzi nam nie raz wałkować kilkakrotnie. Mogłoby się to odbywać tak: pada temat gdzieś na forum...załóżmy skrzypienie zawieszenia,wałkujemy to i okazuje się że jedna osoba zrobiła z tym porządek i jest OK,więc można by to było umieścić w temacie.Wyławianiem ,zajęli bysmy się wszyscy,a wpisami Moderator.Co wy na to?Byłyby to krótkie techniczne opisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Co sądzicie o założeniu tematu o usterkach i ich objawach w naszych Note? Byłoby to pewne kompendium wiedzy na tematy które przychodzi nam nie raz wałkować kilkakrotnie. Mogłoby się to odbywać tak: pada temat gdzieś na forum...załóżmy skrzypienie zawieszenia,wałkujemy to i okazuje się że jedna osoba zrobiła z tym porządek i jest OK,więc można by to było umieścić w temacie.Wyławianiem ,zajęli bysmy się wszyscy,a wpisami Moderator.Co wy na to?Byłyby to krótkie techniczne opisy. Wg mnie dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Jestem gotowy do współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 (edytowane) a gdyby to zrobić w formie tabeli? - tak jak na końcowych stronach instrukcji obsługi sprzętu elektronicznego- rubryka z objawami awarii (np stuki z kolumny kierowniczej) obok kolejna z możliwymi przyczynami (np luz wielowypustu kolumny, luzy na krzyżaku - przyczyn może być pewnie kilka) i kolejna rubryka z poradami ( jak przeprowadzić dziagnozę usterki, jak ją usunać , jakich narzędzi i elementów użyć itp) -byłoby jasno, czytelenie, łatwo byłoby znaleźć - poddaję pomysł do przedyskutowania Edytowane 25 Stycznia 2014 przez Dar1962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 (edytowane) Dar,czy tak czy tak pomysł jest,tylko w formie tabelki mod będzie maił więcej roboty ,bo czasami niektóre objawy mają kilka przyczyn i musiałby powiększać tabelki Nie mniej jest dobry pomysł . Edytowane 25 Stycznia 2014 przez JACKO29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 No i tabelki za bardzo nie da się tu zbudować. Jestesmy ograniczeni kształtem forum - temat/dyskusja. Najszybciej można coś ogarnąć na wzór "Patent na". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Dobra,to teraz nazwa.Trzeba przemyśleć spokojnie ,ale żeby była taka,co w miarę nakieruje początkującego,lub laika. "Co nam piszczy i trzeszczy w Notach"? "Małe problemy-jak usunąć"? "Ratunku-co tak stuka"? Podajcie swoje propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rak33 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 witam wszystkim nie wiem jak się tu poruszać a problem mam ze znalezieniem czujnika temperatury zewnętrznej w nissanie note rocznik 2013, mam go od kilku dni i chciałabym rozszyfrować gdzie , co i jak, pomóżcie, proszę albo w odpowiedzi albo pokierujcie gdzie pytać Dobra,to teraz nazwa.Trzeba przemyśleć spokojnie ,ale żeby była taka,co w miarę nakieruje początkującego,lub laika. "Co nam piszczy i trzeszczy w Notach"? "Małe problemy-jak usunąć"? "Ratunku-co tak stuka"? Podajcie swoje propozycje. ja bym nazwała awarie w notku hehehe, łato byłoby po temacie znaleźć, zwłaszcza laikom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Masz w profilu mężczyzna a piszesz jak kobieta,więc jak to jest z tą PCIĄ??? Note jest typu pierwszego,czy ten najnowszy typ ? Jeżeli to ten starszy (z bananami na dachu )to czujnik masz w okolicy zamka klapy w pobliżu chłodnicy. A tu jest przyjemny widok dla każdego kierowcy,bez względy na płeć http://video.interia.pl/obejrzyj,film,118016,sortuj,sm,st,118016,pozycja,1,Zamsta_za_fotorafar Rak,a tutaj się witamy to taka mała tradycja tego forum http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/33611-ile-mamy-notes%C3%B3w-na-naszym-forum/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Rak,a tutaj się witamy to taka mała tradycja tego forum http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/33611-ile-mamy-notes%C3%B3w-na-naszym-forum/ Tradycja...piękne imię dla dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rak33 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 (edytowane) Masz w profilu mężczyzna a piszesz jak kobieta,więc jak to jest z tą PCIĄ??? Note jest typu pierwszego,czy ten najnowszy typ ? Jeżeli to ten starszy (z bananami na dachu )to czujnik masz w okolicy zamka klapy w pobliżu chłodnicy. A tu jest przyjemny widok dla każdego kierowcy,bez względy na płeć http://video.interia.pl/obejrzyj,film,118016,sortuj,sm,st,118016,pozycja,1,Zamsta_za_fotorafar Rak,a tutaj się witamy to taka mała tradycja tego forum http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/33611-ile-mamy-notes%C3%B3w-na-naszym-forum/ najnowszy typ to jest note accenta rocznik 2013 , jestem kobietą a mężczyzna w profilu to przeoczenie a co do witania to ja tutaj witam bo nie wiem co to jest co podajesz, oswoję się to nadrobię uprzejmości no i już ponadrabiałam a wracając do tych czujników to ja ich nie umiem znaleźć na tablicy rozdzielczej a podobno są w standardowym wyposażeniu, a u mnie tam gdzie powinna wg instrukcji być wyświetlana temperatura wyświetla mi się symbol gałki zmiany biegów ma ktoś pomysł gdzie tę cholerę szukać czy jak ustawić to proszę o pomoc a teraz dobranoc wszystkim i dzięki JACKO29 za uświadomienie Edytowane 25 Stycznia 2014 przez rak33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Raczynko Wskazanie temperatury zewnętrznej powinnaś mieć na prawym zegarze w pobliżu ikony z dystrybutorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rak33 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Raczynko Wskazanie temperatury zewnętrznej powinnaś mieć na prawym zegarze w pobliżu ikony z dystrybutorem hej JACKO29 teoretycznie powinno być ale nie ma... a to chyba w standardzie jest..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 hej JACKO29 teoretycznie powinno być ale nie ma... a to chyba w standardzie jest..... musi być.wskaźnik jest we wszystkich wersjach.W prawym zegarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 No chiba będę musiał kupić nowego Nota ,żeby sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnusiu Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Witam, mogę się mylić ale czy nie ma tak że trzeba przełączyć i dopiero będzie wskazanie temperatury ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zapraszam Półmetek akcji przed nami.Jeszcze tylko kilka osób i finalizacja!! ZAPISY NA KLUBOWE SMYCZE http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/93749-smycze-klubowe-nkp-zapisy/?do=findComment&comment=964551 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rak33 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 No chiba będę musiał kupić nowego Nota ,żeby sprawdzić ano kup, kup bo się okazało, że w roczniku 2013 nie ma.... co teraz powinnam zrobić? skoro kupowałam auto z zapewnieniem że jest , mam się domagać, żeby mi zamontowali? ano kup, kup bo się okazało, że w roczniku 2013 nie ma.... co teraz powinnam zrobić? skoro kupowałam auto z zapewnieniem że jest , mam się domagać, żeby mi zamontowali? mąż był wczoraj w serwisie i oglądali i naradzali się i się okazało że nie ma zamontowanego czy to możliwe że to jakaś wada fabryczna jest? Witam, mogę się mylić ale czy nie ma tak że trzeba przełączyć i dopiero będzie wskazanie temperatury ? a gdzie szukać guzika do przełączania? musi być.wskaźnik jest we wszystkich wersjach.W prawym zegarze. w salonie powiedzieli, że nie ma..... chcę się dochodzić by zamontowali ale czy mam jakieś szanse na wygraną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zawsze jest szansa,skoro zapewniali w ofercie?Nissan czasami potrafi zaskakiwać in- Jak nic nie wskórasz w serwisie to pisać do centrali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rak33 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zawsze jest szansa,skoro zapewniali w ofercie?Nissan czasami potrafi zaskakiwać in- Jak nic nie wskórasz w serwisie to pisać do centrali. powiedzieli w salonie, że nastąpiła pomyłka w ofercie... a centrala to gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rak33 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 w Warszawie aaaa w Warszawie ...a już myślałam że w Japonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 W zasadzie to...w Budapeszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi