JACKO29 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 To jest wklejka z tematu Rozważania... Mogę już powiedzieć ,że zamieniłem Note na ..nowego Quashqaia Acenta NC w kolorze cień nocy z silnikiem 1.2 DIG-T Odbiór pod koniec lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 To jest wklejka z tematu Rozważania... Mogę już powiedzieć ,że zamieniłem Note na ..nowego Quashqaia Acenta NC w kolorze cień nocy z silnikiem 1.2 DIG-T Odbiór pod koniec lutego No to jestes pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Eeee,chyba nie.Wydaje mi się że już ktoś ma nowego. Dobrze mówiłem Kolega Promyk już ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Łuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hutnik3 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 JACKO29- Witam,odpowiadam Ci na Twoje pytanie,sprzedający zapewniał mnie że nic nie jest manipulowane z licznikiem ,pedały prawie jak nowe,w środku jak nówka,kierownica skóra żadnych zmian, opony zjechane,już wymieniłem na nówki ,sprzedający (komis) sprowadził go z niemieckiego komisu, właściciel oddał do komisu w rozliczeniu sierpni 2013,ja go kupiłem z prawie z lawety.Olej wymieniłem,w układzie chłodzenia koncentrat (sprawdzone jakimś urządzeniem),na razie tyle i oby tak było,jeszcze muszę sobie sprezentować coś do jazdy dziennej,pozdrowienia dla Ciebie i wszystkich na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 No to miałeś farta,nic tylko tyrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hutnik3 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 JACKO29-dzięki aby tak było i żebym nie potrzebował Twojej pomocy (żeby nie zapeszyć) ale bardzo dobrze że to forum jest i żyje dzięki takim ludziom jak Ty, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Diablo Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 małpiaty się zarumienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 małpiaty hahahahahahaha :dribble: :dribble: :gun: :gun: :gun: :icecream: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Niech sobie rogacizna nie używa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Stare,ale dobre https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&ved=0CDwQFjAD&url=http%3A%2F%2Fniewiarygodne.pl%2Fkat%2C1031979%2Ctitle%2CZielarz-zakonnik-mistyk-i-medium-Najbardziej-tajemnicza-postac-w-historii-Polski%2Cwid%2C13047969%2Cwiadomosc.html&ei=emoGU6i2IoKThgf7-IDICQ&usg=AFQjCNFGbiv_kVNu9plZ6bqW3-7j15IFFg Przeczytajcie proszę o ojcu Klimuszce i o jego wizjach,skóra mi sie zjeżyła jak to przeczytałem i porównałem datę artykułu do tego co się dzieje na Ukrainie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Jacek-ja Ci moge dzisiaj powiedziec co bd na Białorusi za ok 10 lat DOKŁADNIE TO SAMO Ja nie jestem za meszaniem sie naszych władz w to. Tym bardziej w naród Ukraiński z którym mamy niezbyt ciekawa przeszłość. Obozy Dachau,Mauthausen-Gusen, Sachsenhausen. Kapo oraz komando byli właśnie Ukraińscy SS-mani którzy wyjątkowo brutalnie traktowali osadzonych.Wołyń 42-43- masowe mordy i bestialskie zachowanie UPA na Polskich kobietach mężczyznach i dzieciach. Rozpruwanie brzuchów kobiet w ciązy,obcinanie piersi,podrzynanie gardeł. Dziś o swoja wolność walcza dzieci tych zbrodniarzy i Polska ma im pomagać?Sory ale nie.Jakby ode mnie zalezało to granice PL sa zamknięte w ciągu 24 godzin i zaden z nich nie przejdzie do Polski,a tym bardziej na leczenie.Jestem pamiętliwy jak malo kto i nie wybaczam zbrodni na narodzie.O zachodnich sasiadach nie będę sie wyrażał bo szkoda mi nerwów Wszystko przez skrajnie prawicowe poglądy i bycie ksenofobem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Ja też jestem pamiętliwy.... a co nam niemcy uczynili.... ja bym na niemców uważał... i na włochów.... bo to też naziści byli... a może jeszcze są? cholera ich wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Włosi to nie byli naziści tylko faszyści Nazizm a właściwie narodowy socjalizm to odmiana Włoskiego Faszyzmu.Zreszta co niemcy wymyślili?Wszystko zapożyczyli od innych nawet głowne hasła i doktryny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salix Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 (edytowane) [...] Edytowane 22 Lutego 2014 przez Salix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 A w Polsce nie gineli? Każda rewolucja wymaga poświęceń I kązdy powinien sobie sam radzić.Bez pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 My jednak oczekiwaliśmy w przeszłości pomocy i gdy jej nie otrzymywaliśmy - do tej pory to wypominamy krajom które tego wsparcia nie dały. I teraz my patrzymy biernie... jesteśmy najedzeni, bezpieczni... Polecam do uważnego przeczytania http://tygodnik.onet.pl/wwwylacznie/andrzej-stasiuk-o-europie-gdy-leje-sie-krew-i-torturuje-sie-ludzi-nad-kijowskim/shn4g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 wyluzujcie panowie, forum motoryzacyjne powinno być wolne od dyskusji politycznych czy światopoglądowych, bo z doświadczenia z innych wiem,że takie tematy wcześniej czy później skończą się ostrą kłótnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 (edytowane) Panowie...Dar ma racje,nie chodziło mi o pobudzenie w Was wynurzeń historycznych i wycieczek pod jedną lub drugą nację.Chodziło mi o porównanie,O.Klimuszko nie żyje już od lat 90tych,Artykuł w którym padło stwierdzenie o Ukrainie jest z 2011 r. W kontekście ostatnich i bieżących spraw dało do myślenia. Edytowane 21 Lutego 2014 przez JACKO29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 (edytowane) Hym, czyjeś poglądy tu strasznie zalatują ksenofobią i krótkowzrocznością. Ale cóż ...wolno mu ,żyje w wolnym kraju (może nie do końca) Edytowane 21 Lutego 2014 przez manix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 bezpieczniej zmienić temat - oto co znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Konkretnie i na temat A na geografii się znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 bo niektórzy mieli gejografa na nauczyciela.... serio... na szczęście nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi